Friptură la grătar cu usturoi și marinată de ardei iute cu roșii prăjite cu brânză albastră Cabrales

Friptură la grătar cu usturoi și marinată de ardei iute cu roșii prăjite cu brânză albastră Cabrales
Friptură la grătar cu usturoi și sos de ardei iute cu roșii prăjite cu brânză albastră Cabrales ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 798 calorii, 50g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $ 7.54 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de pătrunjel, ardei gras, fripturi din New york și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Ceapă dulce prăjită cu brânză albastră Cabrales, Friptură de ardei și salată de cartofi prăjiți cu sos de brânză albastră, și Friptură flanc umplute la gratar cu ardei iute prăjită și brânză Jack piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Așezați fripturile într-un vas mare de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Se toarnă 1/2 din marinată peste fripturi și se întoarce pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. Acoperiți marinada rămasă și puneți-o la frigider. Cu o oră înainte de a găti fripturile, scoateți marinada din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare până la fumat sau încălziți un grătar în aer liber
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți fripturile din marinată, aruncați marinada și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați timp de 4 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie rară. Folosiți celelalte 1/2 din marinată pentru a servi cu fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați roșiile într-un vas de copt, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Prăjiți până la moale, aproximativ 15 până la 20 de minute. În ultimele 5 minute de gătit presărați brânza albastră peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate77
Revista