Friptură la grătar cu sos de măsline și brânză Stilton
Friptura la grătar cu sos de măsline și brânză Stilton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 409 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pudră de chipotle, cimbru, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Aperitive cu friptură la grătar cu sos Stilton, Dovlecei la grătar cu sos rapid de roșii-măsline și brânză Feta, și Carne de vită fragedă înăbușită în sos de brânză Stilton pentru rețete similare.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.