Friptura la grătar cu salată proaspătă de porumb este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 148 calorii. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, oțet de vin roșu, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 41 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Salată Proaspătă De Porumb La Grătar, și Salată de friptură de flanc la grătar cu vinaigretă proaspătă de cireșe pentru rețete similare.