Friptură Italiană Sănătoasă

Friptura Italiană sănătoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, O oală ziti coapte cu cârnați italieni + VIDEO, și Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, friptură maro pe toate părțile; scurgere.
Combinați apa, usturoiul și condimentele; se toarnă peste friptură. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Aruncați frunzele de dafin.
Îndepărtați friptura pe un platou de servire; lăsați să stea 10 minute. Între timp, pentru sos, turnați picăturile de tigaie și bucățile rumenite slăbite într-o cană de măsurare; degresați și aruncați grăsimea.
Transferați într-o cratiță mică.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în picături. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați carnea de vită; serviți cu sos.