Friptură Italiană Ribeye

Friptura Ribeye italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 270 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, rozmarin, fripturi ribeye și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Ribeye La Grătar, Friptură Ribeye Arsă În Tigaie, și Friptură Coreeană Ribeye pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron, amestecând bine. Frecați amestecul de rozmarin uniform pe ambele părți ale fripturilor.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 2 1/2 minute. Întoarceți fripturile; gatiti 2 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Lăsați fripturile să stea 10 minute.
Se servește cu pene de lămâie.