Friptură italiană
Pânză de carne italiană durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 271 de calorii, 16 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 1,28 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână albușuri, busuioc, roșii uscate la soare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Friptură italiană, Friptură italiană și Friptură italiană.
Instrucțiuni
Pune roșiile într-un bol.
Se toarnă apă fierbinte peste roșii și se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pregătiți o tavă cu spray de gătit.
Amesteca rosiile scurse, carnea de vita, pesmetul, ceapa, busuiocul, ketchup-ul, branza provolone, albusurile si usturoiul impreuna intr-un castron; ambalați într-o tavă de pâine pregătită.
Coacem in cuptorul preincalzit pana nu mai devine roz in centru, aproximativ 1 ora. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Meatloaf. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Cabernet Sauvignon Iron Branding Nickel & Nickel cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon]()
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Branding Iron Vineyard Cabernet Sauvignon are aromele de fructe de pădure și pădure care disting această podgorie, chiar și într-un an mai răcoros. Pământul și salvia completează fructele și oferă o profunzime de aromă la mijlocul gurii. Componentele picante de stejar și vanilie adaugă complexitate, în timp ce taninurile blânde din acest vintage sunt abordabile acum.