Friptură Giddy - Up cu compot de ceapă-dată

Giddy-Up friptură cu ceapa-data compot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 593 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți garam masala, cafea măcinată, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați salată de spanac cu ceapă de friptură și kebaburi de curmale cu brânză portocalie și albastră, Suc de fructe, dată și compot de lămâie, și Compot portocaliu cu data-Wontons de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru frecare: într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru frecare, asigurându-vă că neteziți orice pepite de zahăr brun. Apoi, turnați jumătate din amestec peste 1 parte a fripturii de flanc și masați în carne. Întoarceți friptura și turnați cealaltă jumătate peste carne și masați. Puneți deoparte pe tejghea până la 2 ore pentru a marina. De asemenea, puteți marina carnea peste noapte la frigider.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mediu. Odată ce uleiul strălucește (nu fumează), adăugați ceapa, un vârf de sare și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa transforma o culoare caramel profunda, aproximativ 45 de minute.
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu.
Când ceapa este caramelizată, adăugați curmalele, oțetul și apa. Se amestecă și se gătește, acoperit, încă 15 minute.
Îndoiți un prosop de hârtie în 4, turnați puțin ulei vegetal sau de canola pe el și ștergeți tigaia pentru grătar.
Odată ce tigaia pentru grătar este frumoasă și fierbinte (ulei ușor fumat), aruncați carnea frecată. Ar trebui să sfârâie la contact - dacă nu, tigaia dvs. nu a fost suficient de fierbinte. Acesta este modul în care vă asigurați o crustă frumoasă pe friptură! După 5 minute pe partea 1, întoarceți friptura și gătiți încă 4 pentru a
Verificați temperatura; îmi place friptura mea flanc făcut mediu-rare, așa că am scoate de îndată ce termometrul înregistra 125 grade F. trageți pe o placă de tocare, și cort cu folie; permite carnea să se odihnească timp de 5 minute.
Feliați friptura subțire împotriva bobului de pe părtinire; dacă nu, friptura dvs. prețioasă nu va fi incredibil de fragedă și profund nesatisfăcătoare!
Se servește cu o păpușă de compot de ceapă deasupra.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.