Friptură Giddy - Up cu compot de ceapă-dată

Friptură Giddy - Up cu compot de ceapă-dată
Giddy-Up friptură cu ceapa-data compot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 593 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți garam masala, cafea măcinată, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați salată de spanac cu ceapă de friptură și kebaburi de curmale cu brânză portocalie și albastră, Suc de fructe, dată și compot de lămâie, și Compot portocaliu cu data-Wontons de nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru frecare: într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru frecare, asigurându-vă că neteziți orice pepite de zahăr brun. Apoi, turnați jumătate din amestec peste 1 parte a fripturii de flanc și masați în carne. Întoarceți friptura și turnați cealaltă jumătate peste carne și masați. Puneți deoparte pe tejghea până la 2 ore pentru a marina. De asemenea, puteți marina carnea peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mediu. Odată ce uleiul strălucește (nu fumează), adăugați ceapa, un vârf de sare și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa transforma o culoare caramel profunda, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Când ceapa este caramelizată, adăugați curmalele, oțetul și apa. Se amestecă și se gătește, acoperit, încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DateDate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Îndoiți un prosop de hârtie în 4, turnați puțin ulei vegetal sau de canola pe el și ștergeți tigaia pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Odată ce tigaia pentru grătar este frumoasă și fierbinte (ulei ușor fumat), aruncați carnea frecată. Ar trebui să sfârâie la contact - dacă nu, tigaia dvs. nu a fost suficient de fierbinte. Acesta este modul în care vă asigurați o crustă frumoasă pe friptură! După 5 minute pe partea 1, întoarceți friptura și gătiți încă 4 pentru a
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Verificați temperatura; îmi place friptura mea flanc făcut mediu-rare, așa că am scoate de îndată ce termometrul înregistra 125 grade F. trageți pe o placă de tocare, și cort cu folie; permite carnea să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Feliați friptura subțire împotriva bobului de pe părtinire; dacă nu, friptura dvs. prețioasă nu va fi incredibil de fragedă și profund nesatisfăcătoare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Se servește cu o păpușă de compot de ceapă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista