Friptură Elvețiană Consistentă

Friptura elvețiană consistentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de soia, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Șuncă consistentă și supă Elvețiană, și Carne de vită consistent și friptură Crock Oală Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați subțire friptura peste cereale în fâșii. Înveliți ușor cu făină. Într-o tigaie mare, friptură maro, jumătate la un moment dat, în unt.
Adăugați toată carnea în tigaie.
Adăugați sos de roșii, suc de lămâie, sos de soia și Worcestershire; se amestecă bine.
Adăugați ceapa și ardeiul verde. Acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea este fragedă, amestecând ocazional.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.