Friptură de șuncă la grătar cu sos de muștar

Friptura de șuncă la grătar cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, muștar dijon, friptură de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar, Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar, și Friptură De Șuncă De Arțar-Muștar La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați marginea exterioară a grăsimii pe șuncă în diagonală la intervale de 1 inch pentru a preveni ondularea (nu tăiați în șuncă).
Se amestecă muștarul, mierea și conservele.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Șuncă de grătar descoperită la 4 până la 6 inci de la căldură medie-mare 4 minute. Întoarceți șunca; periați cu amestec de muștar. Grătar cu 4 minute mai mult. Întoarceți din nou șunca; periați cu amestecul de muștar rămas. Grătiți cu aproximativ 2 minute mai mult sau până când este încălzit.