Friptură De Șuncă Cu Glazură Portocalie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de șuncă cu glazură portocalie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 290 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de amidon de porumb, muștar dijon, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică, Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică, și Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți șunca și uscați-o.
Gatiti sunca intr-o tigaie unsa usor la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se incalzeste bine.
Îndepărtați șunca, rezervând picături în tigaie.
Se amestecă sucul de portocale și se gătește 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă ananasul, stafidele și muștarul. Se amestecă amidonul de porumb și 1 lingură. apă rece; se adaugă la amestecul de suc de portocale. Se aduce la fierbere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.