Friptură De Șuncă Cu Glazură Portocalie

Friptură De Șuncă Cu Glazură Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de șuncă cu glazură portocalie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 290 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de amidon de porumb, muștar dijon, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică, Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică, și Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți șunca și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Gatiti sunca intr-o tigaie unsa usor la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Îndepărtați șunca, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă sucul de portocale și se gătește 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă ananasul, stafidele și muștarul. Se amestecă amidonul de porumb și 1 lingură. apă rece; se adaugă la amestecul de suc de portocale. Se aduce la fierbere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Serviți sosul cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista