Friptură De Vită În Picioare (Sărată)

Friptură De Vită În Picioare (Sărată)
Friptura de vită în picioare (sărată) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 8373 calorii, 378g de proteine, și 725g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 59,1 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, amestecul de supă de ceapă, praful de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Friptură de vită în picioare, Friptură De Coaste Rulată De Vită În Picioare, și Dijon și friptură de coaste de vită în picioare cu crustă de plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa caldă, cafeaua, sarea kosher, amestecul de supă de ceapă, ceapa, usturoiul și sosul Worcestershire într-o oală de 16 litri până când amestecul de supă de sare și ceapă s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
SareSare
CafeaCafea
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați friptura în saramură și acoperiți oala; refrigerați cel puțin 8 ore. Întoarceți friptura cel puțin de două ori în timpul saramurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți friptura din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie cu partea grasă în jos; presărați praf de usturoi, praf de ceapă și piper negru. Rotiți friptura și condimentați cealaltă parte în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Lăsați friptura să stea până ajunge la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
7
Puneți friptura în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Opriți focul și lăsați carnea în cuptorul încins, fără a deschide ușa cuptorului, timp de 3 ore. Porniți din nou cuptorul și setați căldura la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați friptura să se reîncălzească până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul fripturii citește 130 grade F (54 grade C) pentru mediu-rare, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista