Friptură De Vită Gătită Lent

Friptură De Vită Gătită Lent
Friptura de carne de vită gătită lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 113 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână un amestec de sos maro, piper, friptură rotundă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Vită Gătită Lent, Friptură De Vită Cu Cafea Gătită Lent, și Friptură de vită cu roșii fierte lent și usturoi.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați friptura pe toate părțile cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Adăugați friptura în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile; așezați într - un aragaz electric lent de 3 1/2 până la 4 litri acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Combinați 1 cană de apă și amestec de sos; se toarnă sos peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore sau la foc mare timp de 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scoateți friptura din sos; acoperiți friptura și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Combinați 1/4 cană de apă rămasă și amidon de porumb, amestecând până se omogenizează. Se amestecă încet amestecul de amidon de porumb în sos în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Se toarnă amestecul într-o măsură de sticlă de 1 litru pentru microunde, amestecând până se omogenizează. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până se îngroașă, amestecând după 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Serviți friptura cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista