Friptură de vită cu usturoi și ciuperci cu aragaz lent

Friptură de vită cu usturoi și ciuperci cu aragaz lent
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Usturoiul cu aragaz lent și friptura de vită cu ciuperci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii uscate la soare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Vită Cu Rozmarin-Usturoi Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Cafea Și Usturoi Friptură De Vită, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de vită cu sare și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Așezați carnea de vită în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 5 pana la 6 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Puneți ciupercile în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Puneți carnea de vită pe ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
7
Întindeți roșiile peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
8
Se toarnă pansamentul peste amestec în aragaz.
9
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-11 ore.
10
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Îndepărtați plasa sau șirurile; feliați carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
12
Serviți ciuperci și sucuri cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista