Friptură de vită cu usturoi și ciuperci cu aragaz lent

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Usturoiul cu aragaz lent și friptura de vită cu ciuperci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii uscate la soare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Vită Cu Rozmarin-Usturoi Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Cafea Și Usturoi Friptură De Vită, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Presărați carnea de vită cu sare și usturoi.
Așezați carnea de vită în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 5 pana la 6 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc pe toate partile.
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Puneți ciupercile în aragaz.
Puneți carnea de vită pe ciuperci.
Întindeți roșiile peste carne de vită.
Se toarnă pansamentul peste amestec în aragaz.
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-11 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Îndepărtați plasa sau șirurile; feliați carnea de vită.
Serviți ciuperci și sucuri cu carne de vită.