Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde
Această rețetă face 12 porții cu 124 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de vită, sare kosher, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură picior de miel cu boabe de piper crăpate și ierburi, Gemelli cu creveți și boabe de piper verde, și Carne de vită cu boabe de piper zdrobite.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Așezați friptura pe o suprafață plană și condimentați toate părțile cu sare și piper.
Combinați muștarul și boabele de piper verde și sucul de lămâie și frecați toată carnea de vită.
Așezați-l pe un suport de prăjire.
Așezați cartofii în fundul tăvii de prăjire și condimentați-i cu sare și piper.
Așezați raftul în tigaie direct peste cartofi.
Așezați tigaia în centrul cuptorului și gătiți, netulburată timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F. numărați aproximativ 10 minute pentru fiecare kilogram, apoi începeți să testați temperatura internă. Termometrul ar trebui să citească aproximativ 130 de grade F pentru mediu rare. Amintiți-vă că gătitul "Reportați" (când friptura iese din cuptor și se odihnește) va însemna că temperatura va crește cu câteva grade după ce friptura este scoasă din cuptor. Dacă este insuficient gătit, îl puteți găti întotdeauna mai mult, dar dacă este prea gătit, nu există nicio fixare!
Scoateți carnea de vită prăjită și așezați-o pe o suprafață plană pentru sculptură.
Transferați cartofii într-un platou de servire.
Serviți friptura, întreagă pe platou pentru a sculpta la masă. Alternativ, aranjați felii de carne de vită peste cartofi și acoperiți cu un strat de sos de tigaie.