Friptură De Vită

Friptură De Vită
Friptura de vită este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o supă ieftină. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Vită Condimentată Indiană, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, combinați toate ingredientele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista