Friptura de vită este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o supă ieftină. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Vită Condimentată Indiană, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, combinați toate ingredientele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)