Friptură De Vită
Friptura de vită este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită, și Friptură de vită cu crustă de Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați cimbru, usturoi, sare și piper; înveliți filetul de vită cu amestec.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti 2 minute pe 1 parte pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită.
Transferați tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 20-25 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 12
Transferați carnea de vită pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește la 130 pentru mediu-rar).
Tăiați carnea de vită transversal în 8 felii; transferați în farfurii de servire.