Friptură De Vită
Friptura de vită este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 766 calorii, 93G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3484 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptură, amidon de porumb, bucăți de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cizmar de cireșe și caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pat ' s Roast Beef, Friptură De Vită, și Cel Mai Bun Vreodată Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Începeți cu friptura la temperatura camerei (scoateți din frigider cu 1 oră înainte de gătit - păstrați-o învelită). Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c).2 cu un cuțit ascuțit faceți 8 incizii mici în jurul fripturii.
Puneți o bucată de usturoi în fiecare incizie. Luați o lingură de ulei de măsline și întindeți-o în jurul fripturii.
Se presară în jurul fripturii cu sare și piper.
Așezați friptura direct pe un suport pentru cuptor, cu partea grasă în sus, cu o tigaie de picurare pe un suport sub suportul de prăjire. Acest aranjament creează convecție în cuptor, astfel încât să nu fie nevoie să întoarceți friptura. Friptura este așezată cu grăsime în sus, astfel încât, pe măsură ce grăsimea se topește, va scălda întreaga friptură în sucurile sale.3 rumeniti friptura la 375 buc.F (190 buc. C) timp de o jumatate de ora. Reduceți căldura la 225 cm.F (107 cm. C). Friptura ar trebui să dureze undeva de la 1 1/2 la 2 1/2 ore suplimentar pentru a găti. Forma fripturii va afecta timpul de gătire, apropo. Deci, dacă friptura dvs. este pe partea lungă și îngustă, față de o formă mai rotundă, poate dura mai puțin timp pentru a găti. Așa că fii cu ochii pe ea. Când friptura începe să-și picure sucurile și este maro la exterior, verificați temperatura cu un termometru pentru carne. Trageți friptura din cuptor când temperatura interioară a fripturii este de la 135 la 140 la 140 la 57 la 60 la 60 la 60 la xnumx la xnumx la xnumx la xnumx la xnumx la xnumx la xnumx la xnumx la xnumx.
Scoateți tigaia care picură din cuptor și puneți-o pe aragaz la foc mediu. Rețineți că, dacă scoateți friptura devreme, pentru un nivel de coacere rar sau mediu rar, este posibil să nu aveți multe picături. Sperăm că veți avea unele. Dacă nu, poate doriți să lăsați friptura puțin mai mult la foc și mai mic, 175 de litri F, pentru a ușura mai multe picături din ea.
Adăugați puțină apă, vin roșu sau carne de vită în picături pentru a le degrada (slăbiți picăturile din tigaie). Se dizolvă o lingură de amidon de porumb în puțină apă și se adaugă în tigaia de picurare. Se amestecă rapid în timp ce sosul se îngroașă pentru a evita aglomerarea. Puteți adăuga puțin unt dacă nu există multă grăsime în picături.
Se adaugă sare și piper după gust. Mama adaugă și niște cimbru proaspăt dacă are. (Vezi și cum se face sos.)