Friptură de vinete parmigiana

Friptură de vinete parmigiana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați parmigianan de vinete prăjite. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită, căței de usturoi, parmezan și conserve de roșii cherry. 156 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Aubergine Parmigiana, și Parmigiana De Vinete Hrănitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie. Se înmoaie usturoiul și tulpinile de busuioc timp de 1 min, fără a lăsa usturoiul să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ambele tipuri de roșii, mierea, majoritatea frunzelor de cimbru și o mulțime de condimente. Se fierbe timp de 5 minute, nu doriți ca sosul să se reducă prea mult în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați 6 fante în carnea fiecărei vinete în cruce, având grijă să nu tăiați până la capăt. Condimentați în interior, apoi împingeți o felie de mozzarella și o frunză de busuioc în fiecare gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
5
Turnați sosul de roșii într-un vas mare de copt și așezați vinetele în el (sau folosiți 4 feluri de mâncare individuale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Stropiți cu uleiul rămas. Acoperiți cu folie și strângeți-o strâns la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Coaceți timp de 50 de minute-1 oră până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Se amestecă pesmetul și parmezanul și se împrăștie peste vinete cu restul de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Coaceți, neacoperit, încă 15 minute sau până când vinetele sunt foarte fragede și firimiturile sunt aurii și crocante. (Cel mai bun mod de a spune dacă sunt gata este să prod cea mai mare vinete din centru cu o frigăruie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Lăsați vasul să se odihnească 5 minute, apoi împrăștiați peste restul frunzelor de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
12
Serviți cu pâine crustă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista