Friptură de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit

Friptură de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit
Friptura de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, frunze de maghiran, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de umăr prăjit de miel (cu legume și verdeață zdrobite), Umăr de miel cu friptură lentă cu hamsie și rozmarin, și Oală friptură Umăr de miel rețetă (cu Butternut Squash & Swee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un robot de bucătărie, învârtiți căței de usturoi, coajă, 1/3 cană frunze de maghiran și 1 linguriță. fiecare sare și piper până la tocat. Se amestecă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MaghiranMaghiran
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Scoateți orice legături din miel și deschideți-l într-o tigaie cu margini. Tăiați grăsimea (lăsați un strat subțire la exterior). Ungeți carnea peste tot cu amestec de maghiran. Folosind sfoară de bucătărie, legați mielul transversal la aproximativ 1 1/2 in. intervale și pe lungime o dată sau de două ori pentru a forma o friptură îngrijită. Așezați în tigaie cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
4
Prăjiți mielul până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Între timp, tăiați capul de usturoi în jumătate transversal, așezați părțile tăiate în jos pe o bucată de folie unsă și sigilați folia într-un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Reduceți căldura la 300; puneți usturoiul lângă carne în tigaie și coaceți până când este foarte moale când este stors, 50 până la 60 de minute; amestecați 1/2 până la 1 cană de bulion în picături, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Lasă usturoiul să se răcească. Gatiti carnea pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in partea cea mai groasa ajunge la 130 pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Transferați mielul pe o tăietură (salvați picăturile de tigaie pentru sos); cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Strângeți usturoiul din coji într-un blender. Se amestecă amidonul de porumb cu 1 1/2 cană bulion până se omogenizează; se amestecă în picături, apoi se curăță în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
9
Încălziți sosul într-o cratiță, amestecând, până la fierbere. Se toacă maghiranul rămas și se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
11
Tăiați sfoară din miel, apoi tăiați gros transversal. Puneți puțin sos deasupra și garnisiți cu crenguțe de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
12
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
13
* Comandați din timp de la măcelarul dvs.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista