Friptură de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit

Friptura de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, frunze de maghiran, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de umăr prăjit de miel (cu legume și verdeață zdrobite), Umăr de miel cu friptură lentă cu hamsie și rozmarin, și Oală friptură Umăr de miel rețetă (cu Butternut Squash & Swee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un robot de bucătărie, învârtiți căței de usturoi, coajă, 1/3 cană frunze de maghiran și 1 linguriță. fiecare sare și piper până la tocat. Se amestecă în ulei.
Scoateți orice legături din miel și deschideți-l într-o tigaie cu margini. Tăiați grăsimea (lăsați un strat subțire la exterior). Ungeți carnea peste tot cu amestec de maghiran. Folosind sfoară de bucătărie, legați mielul transversal la aproximativ 1 1/2 in. intervale și pe lungime o dată sau de două ori pentru a forma o friptură îngrijită. Așezați în tigaie cu partea grasă în sus.
Prăjiți mielul până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Între timp, tăiați capul de usturoi în jumătate transversal, așezați părțile tăiate în jos pe o bucată de folie unsă și sigilați folia într-un pachet.
Reduceți căldura la 300; puneți usturoiul lângă carne în tigaie și coaceți până când este foarte moale când este stors, 50 până la 60 de minute; amestecați 1/2 până la 1 cană de bulion în picături, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Lasă usturoiul să se răcească. Gatiti carnea pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in partea cea mai groasa ajunge la 130 pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o tăietură (salvați picăturile de tigaie pentru sos); cort cu folie.
Strângeți usturoiul din coji într-un blender. Se amestecă amidonul de porumb cu 1 1/2 cană bulion până se omogenizează; se amestecă în picături, apoi se curăță în blender.
Încălziți sosul într-o cratiță, amestecând, până la fierbere. Se toacă maghiranul rămas și se amestecă în sos.
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Tăiați sfoară din miel, apoi tăiați gros transversal. Puneți puțin sos deasupra și garnisiți cu crenguțe de maghiran.
Serviți sosul rămas pe lateral.
* Comandați din timp de la măcelarul dvs.