Friptură De Tigaie În Stil Spaniol Fumuriu
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura afumată în stil spaniol ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 433 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Pui Prăjit În Stil Spaniol, Orez Spaniol Fierbinte Afumat, și Pui Spaniol Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați cartofii, uleiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru într-o tigaie mare de prăjire, aruncând bine pentru a acoperi cartofii. Aranjați cartofii într-un singur strat, tăiați cu fața în jos, în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când cartofii se rumenesc ușor.
În timp ce cartofii gătesc, coajați creveții, lăsând cozile intacte. Devein creveți, dacă se dorește. Puneți creveții deoparte.
Se amestecă chorizo, fasole verde, usturoi, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper negru în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Adăugați bere, boia de ardei și ardei gras, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Nestle creveți în amestec de legume.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când cartofii și fasolea verde sunt fragede și creveții sunt gata.
Se presară cu frunze proaspete de pătrunjel.