Friptură de tigaie de stridii cu pâine prăjită de hrean
Friptura de tigaie de stridii cu pâine prăjită de hrean este o pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 559 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, sare, rădăcină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, Friptură De Stridii, și Friptură De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Shuck stridii, rezervarea lichior stridie.
Se servește cu pâine prăjită de hrean.
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați rădăcină de țelină, păstârnac și 1/8 linguriță de sare; sotati 9 minute sau până la moale.
Adăugați sherry și creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 8 minute sau pana cand sherry este siropos.
Adăugați smântână, reduceți focul la mediu și gătiți 23 de minute sau până se îngroașă.
Adăugați stridii și lichior, 1/4 linguriță sare și piper; gătiți 2 minute sau până când marginile stridiilor încep să se onduleze.