Friptură de rață cu sos de mere
Rața prăjită cu sos de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 2086 calorii, 56G de proteine, și 188g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea de porumb, puteți urma acest fel principal cu Skillet Cornbread Apple Cobbler ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare sunt Friptură de rață cu sos de stridii, Rață prăjită cu sos de mere-stafide, și Piept De Rață Prăjit Cu Sirop De Arțar De Mere Și Vinaigret De Mere.
Instrucțiuni
Clătiți rața și uscați-o; frecați cu sare, piper și condimente de pasăre.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Călește ceapa și țelina în unt până se înmoaie. Într-un castron mediu, combinați cu firimituri de mere și pâine de porumb.
Se amestecă împreună pentru a face pansament (dacă este necesar, se adaugă puțină apă pentru a se umezi).
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți cavitatea raței cu pansament și coaseți cu sfoară de bucătărie. Frecați ușor în afara păsării cu ulei de măsline și puneți-o într-o tigaie de prăjire superficială sau un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 80 de minute sau până când temperatura internă atinge 180 de grade F (80 de grade C.)