Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete

Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete
Friptura de porc în picioare cu ierburi proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 836 calorii, 124g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Crown friptură de miel cu ierburi proaspete, și Friptură de porc cu ierburi și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron, combinați uleiul de măsline, usturoiul, Salvia, frunzele de dafin și câte 1 lingură de sare și piper kosher. Faceți opt incizii mici și adânci în partea de sus a fiecărei fripturi de porc. Umpleți inciziile cu pastă de usturoi și întindeți pasta rămasă pe toate fripturile. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie mare la cuptor până când este foarte fierbinte, aproximativ 10 minute. Puneți fripturile de porc în tigaia fierbinte, cu grăsimea în sus. Prăjiți carnea de porc timp de 15 minute. Întoarceți cuptorul la 350 și continuați să prăjiți aproximativ 1 oră și 15 minute mai mult, rotind tigaia de două ori; fripturile se fac atunci când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați fripturile pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă. Puneți 2 linguri de grăsime înapoi în tigaia de prăjire. Scoateți grăsimea rămasă din sucurile de tigaie și aruncați-o. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Bateți făina până se formează o pastă. Adăugați încet vinul și gătiți la foc moderat până se îngroașă, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți în stoc până se omogenizează. Se fierbe sosul timp de 5 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie, apoi se strecoară sucurile de prăjire rezervate în sos. Condimentați sosul cu sare și piper și păstrați-l cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Tăiați carnea de porc în cotlet și aranjați-o pe un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Adăugați orice suc de la sculptarea cărnii în sos și turnați-l într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista