Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete

Friptura de porc în picioare cu ierburi proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 836 calorii, 124g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Crown friptură de miel cu ierburi proaspete, și Friptură de porc cu ierburi și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron, combinați uleiul de măsline, usturoiul, Salvia, frunzele de dafin și câte 1 lingură de sare și piper kosher. Faceți opt incizii mici și adânci în partea de sus a fiecărei fripturi de porc. Umpleți inciziile cu pastă de usturoi și întindeți pasta rămasă pe toate fripturile. Se condimentează cu sare.
Încălziți o tigaie mare la cuptor până când este foarte fierbinte, aproximativ 10 minute. Puneți fripturile de porc în tigaia fierbinte, cu grăsimea în sus. Prăjiți carnea de porc timp de 15 minute. Întoarceți cuptorul la 350 și continuați să prăjiți aproximativ 1 oră și 15 minute mai mult, rotind tigaia de două ori; fripturile se fac atunci când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Transferați fripturile pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie.
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă. Puneți 2 linguri de grăsime înapoi în tigaia de prăjire. Scoateți grăsimea rămasă din sucurile de tigaie și aruncați-o. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mic.
Bateți făina până se formează o pastă. Adăugați încet vinul și gătiți la foc moderat până se îngroașă, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 4 minute.
Bateți în stoc până se omogenizează. Se fierbe sosul timp de 5 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie, apoi se strecoară sucurile de prăjire rezervate în sos. Condimentați sosul cu sare și piper și păstrați-l cald la foc foarte mic.
Tăiați carnea de porc în cotlet și aranjați-o pe un platou de servire încălzit.
Adăugați orice suc de la sculptarea cărnii în sos și turnați-l într-o barcă cu sos.