Friptură De Porc La Grătar

Friptură De Porc La Grătar
Friptura de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.31 pe portie. O porție conține 313 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, piper, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar De Friptură De Porc, Ciob Oală Cola Gratar Carne De Porc Friptură, și Friptură de porc la grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sosul Worcestershire, sosul de soia, mierea, oțetul, sucul de lămâie, muștarul, sarea, semințele de țelină, piperul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați friptura de carne de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați marinata peste coapsa de porc. Sigilați și marinați la frigider cel puțin 4 ore (de preferință peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți friptura din pungă, puneți-o într-o tigaie și aruncați marinata. Friptura de porc la 325 grade F timp de 2 până la 2 1/2 ore sau la o temperatură internă înregistrează 160 până la 170 grade F. Pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Se servește cu sos BBQ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista