Friptură De Porc Glazurată Cu Pere
Friptura de porc glazurată cu pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 3.84 pe portie. O porție conține 556 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați marinada de mere-bourbon, uleiul de măsline, conservele de pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere, și Friptură de porc umplute cu pere și afine.
Instrucțiuni
Se toarnă marinada de măr-Bourbon într-un 2-gal. pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați friptură de carne de porc. Sigilați sacul și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie; se presară uniform cu sare și piper condimentat. Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din tigaie.
Aranjați fructele și legumele feliate într-un singur strat în partea de jos a tigaiei; întoarceți friptura în tigaie. Se amestecă împreună conservele de pere și jeleul de piper; ungeți friptura uniform cu amestecul.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 15
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Se servește cu sucuri de tigaie.