Friptură De Porc Glazurată Cu Pere

Friptură De Porc Glazurată Cu Pere
Friptura de porc glazurată cu pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 3.84 pe portie. O porție conține 556 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați marinada de mere-bourbon, uleiul de măsline, conservele de pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere, și Friptură de porc umplute cu pere și afine.

Instrucțiuni

1
Se toarnă marinada de măr-Bourbon într-un 2-gal. pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați friptură de carne de porc. Sigilați sacul și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie; se presară uniform cu sare și piper condimentat. Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Scoateți friptura din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Aranjați fructele și legumele feliate într-un singur strat în partea de jos a tigaiei; întoarceți friptura în tigaie. Se amestecă împreună conservele de pere și jeleul de piper; ungeți friptura uniform cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista