Friptură De Porc Glazurată Cu Pere

Friptură De Porc Glazurată Cu Pere
Friptura de porc glazurată cu pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 3.84 pe portie. O porție conține 556 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați marinada de mere-bourbon, uleiul de măsline, conservele de pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere, și Friptură de porc umplute cu pere și afine.

Instrucțiuni

1
Se toarnă marinada de măr-Bourbon într-un 2-gal. pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați friptură de carne de porc. Sigilați sacul și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie; se presară uniform cu sare și piper condimentat. Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Scoateți friptura din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Aranjați fructele și legumele feliate într-un singur strat în partea de jos a tigaiei; întoarceți friptura în tigaie. Se amestecă împreună conservele de pere și jeleul de piper; ungeți friptura uniform cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
ConservăConservă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista