Friptură de porc cu Pesto de salvie și Pecan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu salvie și Pesto Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare kosher, salvie și pesto pecan, garnituri: salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 46 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu Pesto de salvie și Pecan, Pesto de salvie și Pecan, și Pesto De Salvie-Pui Fript Frecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cidrul, sarea și 1/2 cană de salvie tocată, amestecând până se dizolvă sarea.
Așezați carnea de porc într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar foarte mare; adăugați amestec de cidru. Pungă de etanșare; se răcește 12 până la 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Presărați carnea de porc cu piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați carne de porc. Gatiti 6 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, intorcand ocazional carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie ușor unsă.
Presărați restul de 3 linguri. salvie peste carne de porc.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 15
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere.
Garnisiți platoul, dacă doriți.
Se servește cu Pesto de salvie și Pecan.