Friptură de porc cu mere și condimente
Friptura de porc cu mere și condimente este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 235 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 215 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți muștar, oțet, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Friptură De Porc Condimentată, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Lisu Condiment-Frecat Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. amestecați sosul de mere, zahărul brun, oțetul, muștarul și cuișoarele într-un castron mic; refrigerați jumătate din amestecul de mere și lăsați deoparte amestecul de mere rămas.
Combinați făina, sarea, zahărul, praful de usturoi și piperul într-un alt bol mic.
Frecați amestecul de făină uniform pe întreaga suprafață a cărnii de porc.
Așezați carnea de porc pe raft în tigaie de prăjire superficială. Friptură, neacoperit, până când temperatura internă este de 140 de grade F. lingura rezervat amestec sos de mere peste friptură. Prăjiți până când temperatura internă este de 145 grade F (63 grade C)., 1 până la 1 1/2 ore Timp total de gătit (aproximativ 18-20 de minute pe kilogram).
Transferați friptura în platoul de servire; acoperiți cu folie și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Se încălzește amestecul de mere răcit într-o cratiță mică până la fierbere; se fierbe timp de 1 minut. Lingura amestec de mere încălzit peste felii de porc.