Friptura de porc cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 398 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.0 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, friptură de porc netăiată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Ierburi, Friptură De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Legați carnea de porc cu sfoară de bucătărie, fixându-vă la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
3
Gatiti carnea de porc, cu partea grasa in jos, in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie din oțel inoxidabil la foc mediu-mare 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați, cu partea grasă în sus, pe o grătar într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&m
5
Îndepărtați șirul de bucătărie; faceți tăieturi de 5 (1/2 inch adâncime) în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
6
Se amestecă împreună salvie, următoarele 3 ingrediente și restul de 2 linguri. ulei. Umpleți amestecul de plante în fante în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Coaceți la 425 timp de 30 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch