Friptură De Porc Cu Ierburi
Friptura de porc cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 398 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.0 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, friptură de porc netăiată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Ierburi, Friptură De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Legați carnea de porc cu sfoară de bucătărie, fixându-vă la intervale de 2 inci.
Gatiti carnea de porc, cu partea grasa in jos, in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie din oțel inoxidabil la foc mediu-mare 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Așezați, cu partea grasă în sus, pe o grătar într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Îndepărtați șirul de bucătărie; faceți tăieturi de 5 (1/2 inch adâncime) în carne de porc.
Se amestecă împreună salvie, următoarele 3 ingrediente și restul de 2 linguri. ulei. Umpleți amestecul de plante în fante în carne de porc.
Coaceți la 425 timp de 30 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.