Friptură De Porc Cu Ierburi

Friptură De Porc Cu Ierburi
Friptura de porc cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 398 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.0 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, friptură de porc netăiată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Ierburi, Friptură De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Legați carnea de porc cu sfoară de bucătărie, fixându-vă la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Gatiti carnea de porc, cu partea grasa in jos, in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie din oțel inoxidabil la foc mediu-mare 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați, cu partea grasă în sus, pe o grătar într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Îndepărtați șirul de bucătărie; faceți tăieturi de 5 (1/2 inch adâncime) în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Se amestecă împreună salvie, următoarele 3 ingrediente și restul de 2 linguri. ulei. Umpleți amestecul de plante în fante în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
7
Coaceți la 425 timp de 30 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții8
Scor De Sănătate94
Revista