Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar

Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar
Carnea de porc prăjită cu glazură de ananas-muștar este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise-ananas, sos de soia, muștar de miere sărat grey poupon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, și Curcan Prăjit Cu Zahăr Brun Și Glazură De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă conservele, muștarul, sucul de ananas, sosul de soia și ghimbirul până se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Așezați friptura, cu coasta în jos, într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul de carne în friptură fără a atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 68°, perindând cu amestecul de muștar în ultimele 20 de minute. din timpul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Acoperiți friptura cu folie; lăsați să stea 10 min. înainte de a tăia friptura pentru a servi. (Temperatura de carne va crește aproximativ -15° în timpul în picioare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista