Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar
Carnea de porc prăjită cu glazură de ananas-muștar este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise-ananas, sos de soia, muștar de miere sărat grey poupon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, și Curcan Prăjit Cu Zahăr Brun Și Glazură De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă conservele, muștarul, sucul de ananas, sosul de soia și ghimbirul până se amestecă bine; deoparte.
Așezați friptura, cu coasta în jos, într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul de carne în friptură fără a atinge osul.
Coaceți 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 68°, perindând cu amestecul de muștar în ultimele 20 de minute. din timpul de coacere.
Acoperiți friptura cu folie; lăsați să stea 10 min. înainte de a tăia friptura pentru a servi. (Temperatura de carne va crește aproximativ -15° în timpul în picioare.)
Garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.