Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar

Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar
Carnea de porc prăjită cu glazură de ananas-muștar este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise-ananas, sos de soia, muștar de miere sărat grey poupon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, și Curcan Prăjit Cu Zahăr Brun Și Glazură De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă conservele, muștarul, sucul de ananas, sosul de soia și ghimbirul până se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Așezați friptura, cu coasta în jos, într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul de carne în friptură fără a atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 68°, perindând cu amestecul de muștar în ultimele 20 de minute. din timpul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Acoperiți friptura cu folie; lăsați să stea 10 min. înainte de a tăia friptura pentru a servi. (Temperatura de carne va crește aproximativ -15° în timpul în picioare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista