Friptură de porc cu fasole albă și afine
Friptura de porc cu fasole albă și afine este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 13 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 282 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, salvie, fasole bleumarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu crustă cu fasole albă, Friptură de porc cu aragaz lent cu afine, și Pui prăjit cu conopidă și fasole albă.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Presărați friptura de porc cu 1 linguriță de sare și piper. Frecați suprafața de friptură cu 4 lingurițe de salvie tocată.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; gătiți timp de 15 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți friptura din tigaie.
Adăugați eșalotă feliată în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie. Întoarceți friptura în tigaie.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, fasole, 5 căni de apă și crenguțe de salvie la tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 2 ore.
Adăugați afine uscate în tigaie; coaceți încă 30 de minute sau până când friptura este fragedă.
Îndepărtați crenguțele de salvie; aruncați.
Scoateți friptura din tigaie; tăiați carnea de porc cu 2 furculițe.
Se presară cu restul de 2 lingurițe de salvie tocată.
Serviți friptura cu amestec de fasole.