Friptură De Porc Cu Afine-Portocale Cu Aragaz Lent

Friptură De Porc Cu Afine-Portocale Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu afine-portocaliu cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de afine cu fructe de pădure, friptură plată de carne de porc, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură De Porc Portocalie Condimentată Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent / Crock Pot Friptură De Porc Cu Afine, și Aragaz lent ghimbir și portocaliu glazurat oală friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carne; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Transferați carnea în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se amestecă sosul de afine, sosul și sosul de soia până se omogenizează; se toarnă peste carne. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Gatiti la un nivel scazut de 4 pana la 5 ore.
6
Scoateți carnea din aragazul lent, rezervând lichid în aragazul lent. Acoperiți carnea pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Bateți ingredientele rămase într-un castron mic până se omogenizează; se amestecă în lichid în aragazul lent. Gatiti, acoperit, la inaltime 10 min. sau până se îngroașă.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Feliați carnea; așezați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Stropiți ușor cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista