Friptură De Porc Cu Afine-Portocale Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu afine-portocaliu cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de afine cu fructe de pădure, friptură plată de carne de porc, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură De Porc Portocalie Condimentată Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent / Crock Pot Friptură De Porc Cu Afine, și Aragaz lent ghimbir și portocaliu glazurat oală friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Transferați carnea în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit.
Se amestecă sosul de afine, sosul și sosul de soia până se omogenizează; se toarnă peste carne. Acoperiți cu capac.
Gatiti la un nivel scazut de 4 pana la 5 ore.
Scoateți carnea din aragazul lent, rezervând lichid în aragazul lent. Acoperiți carnea pentru a se încălzi.
Bateți ingredientele rămase într-un castron mic până se omogenizează; se amestecă în lichid în aragazul lent. Gatiti, acoperit, la inaltime 10 min. sau până se îngroașă.
Feliați carnea; așezați pe platou.
Se servește cu sosul rămas.