Friptură De Porc Cotlet
Friptura de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 756 calorii. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți muștar din cereale integrale, sare și piper kosher, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Friptură De Porc Cotlet, și Friptură De Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și căutați pe toate părțile până se rumenesc.
Combinați muștarul și oțetul și periați peste carnea de porc.
Transferați la cuptor și prăjiți carnea de porc până când un termometru introdus în centru citește 145 de grade, aproximativ 35 de minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și cort cu folie timp de 10 minute.
Îndepărtați șirurile, feliați și serviți cu Cobbler de legume de toamnă (rețeta de mai jos)
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Bateți bulionul și 1/4 cană de făină într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați muștarul și legumele; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Bateti in 2 linguri de unt și sare și piper după gust; se transferă într-un vas de copt de 3 litri.
Bateti restul de 1 3/4 cani faina, praful de copt si un praf de sare intr-un bol. Frecați untul cubat rece cu mâinile până când aluatul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă ușor 3/4 cană cremă cu o furculiță.
Așezați linguri mari de aluat (aproximativ
deasupra legumelor și periați cu restul de 1/4 cană de cremă.
Coaceți până se rumenesc și fierbeți, aproximativ 45 de minute. Împrăștiați pătrunjelul deasupra.
Timp de pregătire: 30 de minute