Friptură de oală și legume pentru zilele lucrătoare

Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de porții întregi ? „Roast and Vegetables” (Friptură de vită cu legume și legume pentru zilele săptămânii) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 2,07 dolari per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 272 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 88 de fani. Dacă ai la îndemână friptură de vită cu cartofi prăjiți, sos de vită Campbell's®, cartofi și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 87% , ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și „Easy Weekday Breakfast Muffins” , „One Soup”, „Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables” și „Instant Pot Pressure Cooker Pot Roast” .
Instrucțiuni
Condimentați carnea de vită cu pudră de usturoi.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 25 cm la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți-o până se rumenește bine pe toate părțile.
Puneți cartofii, morcovii și ceapa într-un slow cooker de 3 1/2 litri.
Toarnă sosul peste carnea de vită și legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 11 ore* sau până când carnea de vită este fragedă la atingere.
Scoateți carnea de vită din aragaz și lăsați-o să stea 10 minute.
Serviți carnea de vită cu legume și sos.