Friptură de oală și legume pentru zilele lucrătoare

Friptură de oală și legume pentru zilele lucrătoare
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de porții întregi ? „Roast and Vegetables” (Friptură de vită cu legume și legume pentru zilele săptămânii) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 2,07 dolari per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 272 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 88 de fani. Dacă ai la îndemână friptură de vită cu cartofi prăjiți, sos de vită Campbell's®, cartofi și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 87% , ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și „Easy Weekday Breakfast Muffins” , „One Soup”, „Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables” și „Instant Pot Pressure Cooker Pot Roast” .

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de vită cu pudră de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 25 cm la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carnea de vită și gătiți-o până se rumenește bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Puneți cartofii, morcovii și ceapa într-un slow cooker de 3 1/2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Presărați cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Adăugați carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Toarnă sosul peste carnea de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 11 ore* sau până când carnea de vită este fragedă la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Scoateți carnea de vită din aragaz și lăsați-o să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Serviți carnea de vită cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista