Friptură De Oală Yankee
Friptura de oală Yankee este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de vită cu mai puțin sodiu, ulei de canolan, muștar Dijon din cereale integrale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Yankee Pot Roast-faceți o friptură perfectă cu oala noastră, este ușor de făcut, Yankee-est oală friptură, și Friptură De Oală Yankee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită în tigaie, rumenind pe toate părțile (aproximativ 8 minute).
Scoateți din tigaie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până când începe să se rumenească. Se amestecă în bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura; adăugați muștar și următoarele 5 ingrediente (prin frunze de dafin). Întoarceți friptura în tigaie; aduceți la foc mic.
Acoperiți și coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore. Se amestecă rutabaga, păstârnac și morcov.
Coaceți, acoperit, 1 oră. Se amestecă cartoful; acoperiți și coaceți 30 de minute sau până când friptura și legumele sunt foarte fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.