Friptură De Oală Din Caraibe Gătită Lent

Friptură De Oală Din Caraibe Gătită Lent
Friptura de oală din Caraibe gătită lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 1,54 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, cartofi dulci, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Friptură de oală balsamică gătită lent (aragaz lent, Oală instantanee sau cuptor), Friptură de oală balsamică gătită lent (aragaz lent, Oală instantanee sau cuptor), și Aragaz Lent Friptură De Oală Din Caraibe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, morcovii și țelina într-un 5-qt. aragaz lent. Într-o tigaie mare, carne maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați carnea în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
În aceeași tigaie, călește ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Combinați făina, zahărul, zahărul brun, condimentele, coaja de portocală și cacao. Se amestecă sosul de roșii; se adaugă în tigaie și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Revista