Friptură De Oală Din Caraibe Gătită Lent
Friptura de oală din Caraibe gătită lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 1,54 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, cartofi dulci, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Friptură de oală balsamică gătită lent (aragaz lent, Oală instantanee sau cuptor), Friptură de oală balsamică gătită lent (aragaz lent, Oală instantanee sau cuptor), și Aragaz Lent Friptură De Oală Din Caraibe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, morcovii și țelina într-un 5-qt. aragaz lent. Într-o tigaie mare, carne maro în ulei pe toate părțile.
Transferați carnea în aragazul lent.
În aceeași tigaie, călește ceapa în picături până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Combinați făina, zahărul, zahărul brun, condimentele, coaja de portocală și cacao. Se amestecă sosul de roșii; se adaugă în tigaie și se încălzește.
Se toarnă peste carne de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.