Friptura de Oală a companiei necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 725 calorii. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1477 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Friptură De Oală De Companie, Friptură De Oală De Companie, și Friptură De Oală De Companie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie. Condimentați friptura peste tot cu 1 lingură de sare și 1 1/2 linguriță de piper. Dragați întreaga friptură în făină, inclusiv capetele. Într-un cuptor olandez mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuptor Olandez
4
Adăugați friptura și căutați timp de 4 până la 5 minute, până se rumenesc frumos. Întoarceți și căutați cealaltă parte și apoi întoarceți și căutați capetele. Acest lucru ar trebui să dureze 4 până la 5 minute pentru fiecare parte.
5
Scoateți friptura pe o farfurie mare.
6
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Adăugați morcovii, ceapa, țelina, prazul, usturoiul, 1 lingură de sare și 1 1/2 linguriță de piper și gătiți la foc mediu timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Piper
Praz
Sare
8
Adăugați vinul și coniacul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Vin
9
Adăugați roșiile, bulionul de pui, cubul de bouillon, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Legați cimbrul și rozmarinul împreună cu sfoara de bucătărie și adăugați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Stoc De Pui
Rozmarin
Tomate
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Puneți friptura înapoi în oală, aduceți la fierbere și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Se introduce la cuptor pentru 2 1/2 ore, până când carnea este fragedă cu furculița sau aproximativ 160 de grade F intern. Reduceți focul la 250 de grade F după aproximativ o oră pentru a menține sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți friptura pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
Scoateți pachetul de plante și aruncați-l. Îndepărtați cât mai multă grăsime din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
14
Transferați jumătate din sos și legume într-un blender sau un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Se toarnă piureul înapoi în oală, se pune pe plită la foc mic și se readuce sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
16
Așezați 2 linguri de făină și untul într-un castron mic și zdrobiți-le împreună cu o furculiță. Se amestecă în sos și se fierbe timp de 2 minute, amestecând până se îngroașă. Gust pentru condimente.