Friptură De Oală

Friptură De Oală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la oală. O porție conține 238 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În primul rând, alegeți o bucată de carne frumos marmorată. Acest lucru va spori aroma fripturii la oală ca nimic altceva. Sare și piper Generos friptura de chuck.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare. Apoi adăugați 2 până la 3 linguri de ulei de măsline (sau puteți face o împărțire unt/ulei de măsline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Tăiați două cepe în jumătate și tăiați 6 până la 8 morcovi în felii de 2 inci (le puteți curăța, dar nu trebuie). Când uleiul din oală este foarte fierbinte (dar nu fumează), adăugați ceapa înjumătățită, rumenindu-le pe o parte și apoi pe cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți ceapa pe o farfurie. Aruncați morcovii în aceeași tigaie foarte fierbinte și aruncați-i puțin până se rumenesc ușor, aproximativ un minut.Dacă este necesar, adăugați puțin mai mult ulei de măsline în tigaia foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați carnea în tigaie și căutați-o aproximativ un minut pe toate părțile până când este frumoasă și se rumeneste peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți friptura pe o farfurie. Cu arzătorul încă la înălțime, folosiți fie vin roșu, fie bulion de vită (aproximativ 1 cană) pentru a deglaza tigaia, răzuind fundul cu un tel pentru a obține toată acea aromă minunată. Când fundul tigaiei este suficient de deglazat, așezați friptura înapoi în tigaie și adăugați suficient stoc de vită pentru a acoperi carnea la jumătate (aproximativ 2 până la 3 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și morcovii, precum și 3 sau 4 crenguțe de rozmarin proaspăt și aproximativ 3 crenguțe de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Puneți capacul, apoi prăjiți într-un cuptor de 135° timp de 3 ore (pentru o friptură de 3 kilograme). Pentru o friptură de 4 până la 5 kilograme, planificați 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista