Friptură de mușchiu marinat ușor

Friptură de mușchiu marinat ușor
Friptura de mușchi ușor marinată ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 391 de calorii. Pentru 3,34 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 145 de bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de mere, sos de soia, oregano și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ friptură de mușchi marinat ușor, friptură de mușchi marinată și friptură de mușchie marinată.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de mere, sosul de soia, uleiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați carnea de vită; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Scurgeți și aruncați marinata. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Pentru a servi, feliați subțiri împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de muschi in meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista