Friptură de mușchi cu sos Dijon-Port
Friptura de muschi cu sos Dijon-Port este o fără lactate felul principal. O porție conține 318 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, port, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă, Friptură de vânat cu sos de Port, și Friptură cu sos de Port de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge; păstrați cald.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați ambele părți ale fripturii cu sare și piper. Acoperiți ușor friptura cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați carnea într-un platou; păstrați cald.
Adăugați portul în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă șalotele și usturoiul; gatiti 45 de secunde, amestecand frecvent.
Adăugați bulion de vită; aduceți la fierbere. Gatiti 20 de secunde; se ia de pe foc.
Adăugați muștar și cimbru, amestecând cu un bici.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Serviți friptura și sosul cu pastele.