Friptură de miel cu rozmarin

Friptura de miel cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare de mare grosieră, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Miel Fript De Rozmarin, Friptură de miel cu rozmarin, și Friptură de miel cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați mierea, muștarul, rozmarinul, piperul negru măcinat, coaja de lămâie și usturoiul.
Se amestecă bine și se aplică mielului. Acoperiți și marinați la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie și presărați sare după gust.
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 20 de minute, apoi reduceți focul la 400 de grade F (200 de grade C) și prăjiți încă 55 până la 60 de minute pentru mediu rar. Temperatura internă trebuie să fie de cel puțin 145 grade F (63 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Lăsați friptura să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a sculpta.