Friptură de miel cu rozmarin

Friptură de miel cu rozmarin
Friptura de miel cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare de mare grosieră, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Miel Fript De Rozmarin, Friptură de miel cu rozmarin, și Friptură de miel cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați mierea, muștarul, rozmarinul, piperul negru măcinat, coaja de lămâie și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine și se aplică mielului. Acoperiți și marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie și presărați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 20 de minute, apoi reduceți focul la 400 de grade F (200 de grade C) și prăjiți încă 55 până la 60 de minute pentru mediu rar. Temperatura internă trebuie să fie de cel puțin 145 grade F (63 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați friptura să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a sculpta.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Revista