Friptură de miel cu crustă de boabe de piper
Mielul fript cu crustă de boabe de piper este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 147 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, oțet de zmeură, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Miel Fript Incrustat Cu Boabe De Piper, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Friptură de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de boabe de piper zdrobite, rozmarin, mentă, usturoi, oțet, sos de soia și vin roșu într-un castron mare de mică adâncime.
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi cu marinada. Marinati mielul, acoperit, la frigider, timp de 8 ore, intorcand ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Scoateți friptura din marinată și scurgeți; rezervați marinada.
Rotiți friptura, legând-o cu sfoară de bucătărie.
Întindeți muștarul peste carne și bateți 2 linguri de boabe de piper zdrobite în muștar. Puneți friptura într-o tigaie de prăjire superficială suficient de mare pentru a o ține confortabil și turnați marinada rezervată cu grijă, dar nu peste friptură.
Coaceți timp de 1 oră sau 18 minute pe kilogram, ungând ocazional. Friptura va fi medie rară.
Coaceți încă 10 până la 15 minute pentru carnea bine făcută.
Lăsați friptura să stea 20 de minute înainte de a sculpta.
Serviți sucurile de tigaie într-o barcă cu sos împreună cu mielul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;