Friptură de miel cu bere neagră, miere și cimbru

Friptură de miel cu bere neagră, miere și cimbru
Friptura de miel cu bere neagră, miere și cimbru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 458 calorii, 52G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, picior de miel, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 69 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Friptură de miel cu bere neagră, miere și cimbru, Miere De Arțar Pâine De Bere Întunecată, și Friptură de vin roșu cu miere și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Deschideți piciorul de miel și condimentați interiorul cu jumătate de usturoi, jumătate de frunze de cimbru, 1 lingură de ulei de măsline, sare și piper. Legați mielul închis cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Picior De MielPicior De Miel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MielMiel
SareSare
3
Puneți-l într-o tigaie, condimentați cu sare și piper și periați-l cu ulei de măsline. Într-un castron amestecați berea, mierea, usturoiul rămas și cimbru, fructele de ienupăr și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
MiereMiere
CimbruCimbru
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
4
Se toarnă peste miel și se pune tigaia în cuptor. Întoarceți imediat cuptorul la 325 de grade F. Ungeți la fiecare 10 minute. Gatiti 12 pana la 13 minute pe kilogram pentru mediu rar sau pana cand temperatura interna ajunge la 130 pana la 135 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
5
Scoateți friptura din cuptor, acoperiți-o ușor cu folie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Se servește cu picături de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista