Friptură de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați friptura de miel. Această rețetă servește 6 și costă 24 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, ulei de măsline, crenguțe de lavandă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, Friptură de miel, și Friptură de miel cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți rafturile de miel cu cel puțin 1 oră (sau până la 4 ore) înainte de gătit: tocați împreună usturoiul, sarea, rozmarinul și piperul pentru a face o frecare grosieră. Frecați rafturile cu amestecul, acoperiți și lăsați deoparte. (Dacă nu aveți de gând să le gătiți în 2 ore, dați-le la frigider, apoi aduceți la temperatura camerei cu o oră înainte de gătit.)
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți o tigaie la cuptor timp de 10 minute. Se usucă rafturile de miel cu prosoape de hârtie și se acoperă ușor cu uleiul de măsline.
Așezați rafturile cu carnea în jos în tigaie. Prăjiți 15 până la 20 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă citește 145 F pentru mediu rar (temperatura va crește cu aproximativ 10 când mielul este scos din cuptor).
Transferați rafturile pe o placă de sculptură.
Se lasă să se odihnească 10 minute. Feliați între coaste pentru a separa cotletele pentru servire.
Garnisiți cu crenguțele proaspete de ierburi.