Friptură De Fustă Sotată
Friptura de fustă sotată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 278 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,8 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei, friptură de fustă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Friptură de fustă sotată cu Scallions fierte, Friptură De Fustă Cu Șalotă Și Rețetă De Nasturel Saut, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Periați friptura cu Worcestershire și marinați 15 minute.
Se usucă ușor fripturile și se condimentează bine cu sare.
Încălziți 1/2 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 (12 inci) antiaderente sau grele skillets la foc moderat până când sunt fierbinți, dar nu fumează, apoi prăjiți fripturile de la saut în loturi, fără aglomerare, 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile într-un platou și lăsați să stea, acoperite slab, 5 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.