Friptură De Fustă Mesquite

Friptură De Fustă Mesquite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă Mesquite. Această rețetă servește 4 și costă 6,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 815 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado hass, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă, și Friptură de fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele din pastă.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Întindeți pasta pe ambele părți ale fiecărei fripturi. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
FripturăFriptură
3
Puneți cartofii într-o cratiță medie și adăugați apă sărată pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și gătiți cartofii până se înmoaie când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
4
Scurgeți, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Tăiați fiecare cartof în jumătate, transferați-l într-un castron mediu și dați-l la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pregătiți un foc cu două zone pentru căldură mare (450 până la 288°).
7
Periați grătarul de gătit curat. Gatiti porumbul la foc mare direct, cu capacul inchis cat mai mult posibil, pana cand boabele se rumenesc in pete peste tot, 8-10 minute, intorcandu-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
8
Se scoate de pe grătar și se lasă deoparte. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Adăugați în castron cu cartofii împreună cu avocado, ridichi, scallions și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CartofiCartofi
RidicheRidiche
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Într-un castron mic bateți sucul de lămâie, chile și usturoiul. Treceți treptat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Se toarnă peste amestecul de cartofi și se aruncă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper. Dați la frigider în timp ce gătiți fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
FripturăFriptură
12
Scurgeți și adăugați așchii de lemn în cărbune și puneți capacul pe grătar. Când apare fum, gătiți fripturile la foc mare direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când sunt fierte la coacerea dorită, 4 până la 6 minute pentru mediu rar, întorcându-se o dată sau de două ori (dacă apar erupții, mutați fripturile temporar la foc indirect).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Tăiați fripturile peste cereale în felii de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe
15
Serviți imediat cu salata și tortilele calde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În46 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista