Friptură de fustă la grătar și salată Mesclun cu pansament Miso

Friptură de fustă la grătar și salată Mesclun cu pansament Miso
Friptura fusta la gratar si salata Mesclun cu sos Miso ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 4,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 252 calorii. Mergeți la magazin și ridicați friptura de fustă, ceapă verde, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de fustă la grătar cu Miso roșu, Friptură de fustă la grătar și salată de rucola cu pansament Roquefort și Catalina, și Salată de friptură de fustă cu pansament Cilantro-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron, amestecând bine cu un tel până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a pregăti friptura, combinați ceapa, 2 linguri de sos de soia, 2 lingurițe de oțet, zahăr și usturoi tocat într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
CeapăCeapă
FripturăFriptură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați friptură în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți friptura din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
6
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Lăsați să stea 5 minute.
8
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
9
Așezați friptura într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Stropiți cu jumătate de pansament; aruncați bine.
11
Așezați salata verde într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Stropiți cu pansamentul rămas; aruncați bine.
13
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 3 uncii de friptură, 4 pene de roșii și un sfert de felii de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
TomateTomate
FripturăFriptură
14
Presărați fiecare porție cu 1/2 linguriță de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
15
Notă de vin: atunci când stratificați arome puternice, cum ar fi soia savuroasă și fumul la grătar de friptură de fustă la grătar și salată Mesclun cu sos Miso, vinul ar trebui să aibă o complexitate similară. Un Syrah suplu, precum Gloria Ferrer Syrah 2002 (19 USD), rezonează cu acest fel de mâncare: are suficient tanin pentru a rezista fripturii, iar aromele coapte de mure și fum sunt amplificate de elementele sărate. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusta FripturăFusta Friptură
MureMure
MesclunMesclun
FripturăFriptură
VinVin
MisoMiso

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista