Friptură de flanc și Edamame cu pansament Wasabi
Friptura de flanc și Edamame cu pansament Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 278 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi îmbuteliat, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc cu Edamame sotat și pansament Wasabi-muștar, Salată Edamame cu pansament Wasabi, și Rețetă De Friptură De Flanc Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Frecați friptura cu 2 lingurițe de sos de soia; se presară sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie. Gatiti timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; lasa sa stea 10 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii groase de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 1 minut, amestecând ocazional.
Adăugați restul de 2 linguri de sos de soia și edamame în tigaie; gatiti 2 minute.
Combinați oțetul și pasta de wasabi într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Așezați 1/2 cană de amestec edamame pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 3 uncii de friptură; stropiți fiecare cu 1 lingură de amestec de oțet.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.