Friptură De Flanc Umplută Mexicană

Friptură De Flanc Umplută Mexicană
Friptura de flanc umplută mexicană este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 475 calorii, 35g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de serrano chile, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Tacos Cu Friptură Mexicană, Tacos Cu Friptură Mexicană, și Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulionul, 1/4 cană de pansament, ardeii ancho și oregano în blender; acoperi. Se amestecă la viteză medie 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați friptură; sac de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform friptura cu amestecul de bulion. Se dă la frigider peste noapte pentru a se marina, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4
Se amestecă cartofi, morcovi, ardei iute serrano, slănină și 2 linguri. de coriandru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scoateți friptura din marinată; rezervați marinada în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6
Așezați friptura pe suprafața de lucru curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
7
Se întinde uniform cu amestecul de cartofi până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Rulați bine, începând de la unul dintre capetele scurte. Legați în siguranță cu șnurul de bucătărie la intervale de 2 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Încălziți restul de 1/4 cană de pansament în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați friptură; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
11
Adăugați marinada rezervată; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperi. Se fierbe la foc mic 1 oră 45 min. sau până când friptura este de coacere medie (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
12
Transferați friptura pe placa de tăiat; lăsați să stea 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Îndepărtați șirul; tăiați friptura în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
14
Așezați pe platoul de servire. Amestec de bulion de lingură peste felii de friptură; se presară cu restul de 2 linguri. coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În26 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista