Friptură De Flanc Umplută Cu Brânză

Friptura de flanc umplută cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1008 calorii, 59G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți friptură de flanc, tortilla de făină, vinetă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc Umplută Cu Brânză, Friptură de flanc umplută cu ciuperci și brânză Feta, și Friptură De Flanc Umplută Cu Brânză Albastră Și Spanac Cu Cremă.
Instrucțiuni
Feliați un buzunar orizontal în friptură, tăind până la 1/2 inch, dar nu prin partea și capetele opuse.
Amestecați vinaigreta și chimenul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați friptură. Acoperiți sau sigilați și răciți 3 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Așezați felii de brânză în buzunarul de friptură. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
7 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
Lăsați să stea 5 minute; îndepărtați murăturile de lemn și tăiați în diagonală în felii subțiri.
Tortilla de făină la grătar, fără capac la grătar, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se încălzește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.