Friptură De Flanc Umplută Cu Brânză

Friptura de flanc umplute cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 759 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc umplută cu ciuperci și brânză Feta, Friptură De Flanc Umplută Cu Brânză Albastră Și Spanac Cu Cremă, și Friptură de flanc umplută la grătar cu ardei iute prăjiți și brânză Pepper Jack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați friptura la 1/4-in. grosime. Într-un castron, combinați sucul de ananas, sosul Worcestershire, ceapa, cimbru, rozmarin, sare și piper.
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă de plastic resigilabilă; adăugați carne. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 4-8 ore. Acoperiți și refrigerați amestecul de suc de ananas rămas.
Scurgeți și aruncați marinada din carne. Pentru umplutură, într-un castron, combinați pesmetul, brânza, nucile pecan, ceapa, pătrunjelul și usturoiul.
Presărați umplutura peste carne.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă. Cravată cu șnur de bucătărie.
Într-o tigaie mică, rumeniți carnea în ulei până se rumeneste pe toate părțile.
Se toarnă marinada rezervată în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Îngroșați sucurile de tigaie, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.