Friptura de flanc umplute cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 759 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc umplută cu ciuperci și brânză Feta, Friptură De Flanc Umplută Cu Brânză Albastră Și Spanac Cu Cremă, și Friptură de flanc umplută la grătar cu ardei iute prăjiți și brânză Pepper Jack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați friptura la 1/4-in. grosime. Într-un castron, combinați sucul de ananas, sosul Worcestershire, ceapa, cimbru, rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă de plastic resigilabilă; adăugați carne. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 4-8 ore. Acoperiți și refrigerați amestecul de suc de ananas rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți și aruncați marinada din carne. Pentru umplutură, într-un castron, combinați pesmetul, brânza, nucile pecan, ceapa, pătrunjelul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Presărați umplutura peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A Permite
5
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă. Cravată cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Într-o tigaie mică, rumeniți carnea în ulei până se rumeneste pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă marinada rezervată în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Îngroșați sucurile de tigaie, dacă doriți.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.